جوان آنلاین: اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه نشان دهنده تمرکز حیاتی حاکمیت علم و فناوری کشور برای تقویت توسعه فناوری در صنایع بزرگ کشور است. این ابتکار به عنوان یک کاتالیزور برای سرمایهگذاری در تحقیق و توسعه عمل میکند، به دستیابی و بومیسازی فناوری کمک میکند و به تحقیق و توسعه صنعتی قدرت میبخشد. در نتیجه این اکوسیستم پویا که از اعتبار مالیاتی تغذیه میشود، ایران آماده است تا شاهد دگرگونی قابل توجهی در بخش صنعتی خود باشد که با نوآوری، رقابت پذیری و رشد پایدار مشخص میشود.
علی صالحی، کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در توسعه فناوری و نوآوری صنعتی گفت: در چشم انداز دائماً در حال تغییر اقتصاد جهانی، دانش و نوآوری سنگ بنای موفقیت هستند. این امر به ویژه در مورد ایران، کشوری با پتانسیل بسیار زیاد برای تبدیل شدن به یک نیروی پیشرو در پیشرفت تکنولوژی، صادق است. با شناخت این عنصر کلیدی، دولت ایران یک ابتکار حیاتی را اجرا کرده است؛ اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه به عنوان یک ابزار قدرتمند برای پیشبرد رشد و توسعه صنایع بزرگ کشور عمل میکند و اکوسیستم پویا نوآوری و پیشرفت فناوری را تقویت میکند.
وی ادامه داد: اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه به عنوان یک انگیزه مستقیم و اساسی برای کسب و کارها برای اولویتدادن به فعالیتهای نوآوری و تحقیقاتی عمل میکند. دولت با ارائه معافیت مالیاتی برای هزینههای تحقیق و توسعه واجد شرایط، شرکتها را تشویق میکند تا در توسعه فناوریها، فرآیندها و محصولات جدید سرمایهگذاری کنند. این انگیزه منجر به تخصیص منابع به سمت پیشرفت فناوری، رشد و توسعهبخش بزرگ صنعتی ایران میشود.
این کارشناس اقتصادی، در رابطه با رویکرد فعالانه اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در افزایش رقابتپذیری صنعتی گفت: فراتر از تحریک سرمایهگذاری در تحقیق و توسعه، اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه به عنوان یک کاتالیزور برای همکاریهای حیاتی بین اکوسیستم اقتصاد دانشبنیان و صنایع بزرگ کشور عمل میکند. این مشارکت بین دانشگاهها، مؤسسات تحقیقاتی و غولهای صنعت، انتقال و کاربرد دانش پیشرفته را در راهحلهای صنعتی در دنیای واقعی تقویت میکند. این هم افزایی نه تنها به پیشرفت تکنولوژی کمک میکند؛ بلکه کارایی و رقابت پذیری صنایع بزرگ ایران را در صحنه جهانی افزایش میدهد.
وی در پایان گفت: اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه نشاندهنده تمرکز حیاتی حاکمیت علم و فناوری کشور برای تقویت توسعه فناوری در صنایع بزرگ کشور است. این ابتکار به عنوان یک کاتالیزور برای سرمایهگذاری در تحقیق و توسعه عمل میکند، به دستیابی و بومیسازی فناوری کمک میکند و به تحقیق و توسعه صنعتی قدرت میبخشد. در نتیجه این اکوسیستم پویا که از اعتبار مالیاتی تغذیه میشود، ایران آماده است تا شاهد دگرگونی قابل توجهی در بخش صنعتی خود باشد که با نوآوری، رقابتپذیری و رشد پایدار مشخص میشود. این دگرگونی نه تنها موقعیت کشور را در اقتصاد جهانی ارتقا میبخشد، بلکه به پیشرفت و رفاه کلی مردم آن نیز کمک میکند.